Vakinhoudelijke Masterclasses

Introductie
Wil jij meedoen met de vakinhoudelijke masterclasses? Dat kan! Wij organiseren in de maanden december, januari, maart, april en juni supertoffe events, waarbij er verschillende vakgebieden steeds belicht worden. Hierbij kom je in contact met inspirerende rolmodellen en professionals, kan je meedoen aan innoverende en toekomstbestendige masterclasses en kom je ook weer in contact met oude vrienden en andere alumni vanuit het hele land. Inspireer, ontdek en beleef tijdens onze vakinhoudelijke masterclasses!

Voor wie
Voor actieve alumni van 16 jaar en ouder.

Wat ga je doen
Je krijgt de kans je motivatie verder te richten, jezelf professioneel te ontwikkelen en op een leuke manier te ontdekken welke vaardigheden en kwaliteiten jij nog kunt leren om een professional te worden binnen een vakgebied. Je legt nieuwe contacten in het werkveld, krijgt de kans om influencers te ontmoeten en je zet jezelf op de kaart bij onze gastsprekers of locatiehost.

Waarom zou je deelnemen

  • Beleef met minimaal 15 andere alumni een experience op een toffe locatie met gastdocenten/influencers die jou aanspreken; 
  • Onze masterclasses zijn innoverend, verrassend en toekomstbestendig;
  • Onze masterclasses geven inzicht in de vaardigheden & kwaliteiten die nodig zijn in de verschillende vakgebieden;
  • Onze masterclasses geven inzicht in mogelijke beroepen binnen de verschillende vakgebieden;
  • Onze masterclasses bieden mogelijkheid tot inspiratie en om je motivatie verder te richten;
  • Deelname kan resulteren in het vinden van een stage, traineeship of uiteindelijk ook werk.

Programma en locatie
Verschillende, toffe locaties door heel Nederkand, Ongeveer een maand van tevoren worden de definitieve locaties  bekend gemaakt. Je krijgt van ons hierover een e-mail.

Extra informatie
Bij aanmelding verwachten we een actieve deelname. Mocht je de groep verstoren dan volgen er maximaal twee waarschuwingen en daarna ben je niet meer welkom. 

Contact
Heb je vragen of wil je meer informatie over de vakinhoudelijke masterclasses neem dan contact op met Candice Lepelblad op candice.lepelblad@weekendschool.nl

Powered by