Landelijke Sportdag

Battle of the fittest

Introductie
Heb je zin in een sportieve uitdaging en wil je samen met vrienden van jouw lokale IMC weekendschool/basis/on tour de strijd aangaan met andere IMC weekendschool locaties?
Kom dan naar onze landelijke sportdag  voor een actieve, indoor sport experience.

Voor wie
Voor alle alumni onder de 16 jaar.

Wat ga je doen
Samen met alumni uit het hele land kom je samen op een toffe plek in Nederland voor een actieve, indoor sportdag. Tijdens verschillende sportactiviteiten, waarin je samenwerkt in teams, leer je alumni uit heel het land kennen en vergroot je je netwerk. Ook ontmoet je 16+ alumni die je vertellen wat je allemaal kunt doen bij IMC Alumni vanaf dat je 16 jaar bent.

Waarom zou je deelnemen
Om oude vrienden van de weekendschool/basis/on tour terug te zien, nieuwe vrienden te maken uit het hele land en om nieuwe sporten uit te proberen.

Programma en locatie
De landelijke sportdag vindt plaats op een indoor sportlocatie. Hier reis je met jouw alumni coördinator en alumni uit jouw stad/regio naartoe. Zodra de locatie bekend is ontvang een e-mail.

Extra informatie
Niet van toepassing.

Contact
Het je vragen of wil je meer informatie over de landelijke sportdag dan kan je contact opnemen met Klaartje Avis op klaartje.avis@weekendschool.nl of neem contact op met jouw lokale alumni coördinator