Masterclass Get Your Sh*t Done 

Timemanagement

Introductie
Wil jij je dromen volgen? Doen waar je goed in bent en impact maken? Daarvoor heb je niet alleen ambitie, maar ook de juiste skills, zelfkennis en een flink netwerk nodig. Met de masterclasses voor persoonlijke ontwikkeling  volg je op je eigen tempo eenmalig één  of meerdere van onderstaande te gekke, laagdrempelige masterclasses die zowel fysiek als online worden aangeboden. Check snel of onderstaande masterclass jou aanspreekt en geef jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling een boost met deze masterclass. 

Voor wie?
De Masterclass Get Your Sh*t Done is voor alumni tussen 16 en 27 jaar die een opleiding (gaan) volgen, hebben gevolgd of inmiddels gestopt of klaar zijn.

Wat ga je doen?
Betrap jij jezelf ook wel eens op uitstelgedrag? Is de verleiding naar Instagram of Tik Tok groter dan aan de slag te gaan? In deze masterclass gaan we je leren hoe je afleiding voorkomt, je eigen mindset positief beïnvloedt en, niet onbelangrijk, hoe je stresssignalen op tijd oppikt en wat ermee te doen. Lekker praktisch, met veel tips en tricks.

Waarom zou je deelnemen?

  • Beleef met minimaal 20 andere alumni een experience op een toffe locatie met gastdocenten/influencers die jou aanspreken;
  • Onze masterclasses zijn innoverend, verrassend en toekomstbestendig;
  • Onze masterclasses geven inzicht in de vaardigheden & kwaliteiten die nodig zijn in de verschillende vakgebieden;  
  • Onze masterclasses geven inzicht in mogelijke beroepen binnen de verschillende vakgebieden;
  • Ze bieden mogelijkheid tot inspiratie en om je motivatie verder te richten; 
  • Deelname kan resulteren in het vinden van een stage, traineeship of uiteindelijk ook werk. 

Programma en locatie
Deze masterclass begint om 10:45 uur en zal duren tot 14:30 uur. Het is een fysieke masterclasss op het kantoor van Young Capital: Siriusdreef 12, Hoofddorp

Extra informatie

  • Deze masterclass is onderdeel van een reeks' Fit for the Future' powered by Young Capital. Deze 4 gratis masterclasses  zijn te volgen in eigen tempo. Heb je de  4 masterclasses van Young Capital doorlopen en het programma afrond, dan ontvang je naast een ‘certificering’ ook een talent coach. Deze coach helpt jou met het vinden van een leuke bijbaan of zelfs een echte baan.
  • Bij aanmelding verwachten we een actieve deelname. Mocht je de groep verstoren dan volgen er maximaal twee waarschuwingen en daarna ben je niet meer welkom. 

Contact
Heb je vragen of opmerkingen over deze masterclass, neem dan contact op met:
Leonie de Lorijn via leonie.delorijn@weekendschool.nl of  06 26354700

Powered by