Masterclass Why Worry?

Growth Mindset

Introductie
Wil jij je dromen volgen? Doen waar je goed in bent en impact maken? Daarvoor heb je niet alleen ambitie, maar ook de juiste skills, zelfkennis en een flink netwerk nodig. Met de masterclasses voor persoonlijke ontwikkeling  volg je op je eigen tempo eenmalig één  of meerdere van onderstaande te gekke, laagdrempelige masterclasses die zowel fysiek als online worden aangeboden. Check snel of onderstaande masterclass jou aanspreekt en geef jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling een boost met deze masterclass.

Voor wie
De masterclass Why Worry? is voor alumni tussen 16 en 27 jaar die een opleiding (gaan) volgen, hebben gevolgd of inmiddels gestopt of klaar zijn.

Wat ga je doen
Ontdek de verschillen tussen een fixed mindset en een growth mindset. Tijdens deze masterclass leer je wat deze mindsets precies inhouden en hoe een growth mindset je veel verder kan brengen in het leven.

Waarom zou je deelnemen

  • Beleef met minimaal 20 andere alumni een experience op een toffe locatie met gastdocenten/influencers die jou aanspreken;
  • Onze masterclasses zijn innoverend, verrassend en toekomstbestendig;
  • Onze masterclasses geven inzicht in de vaardigheden & kwaliteiten die nodig zijn in de verschillende vakgebieden;  
  • Onze masterclasses geven inzicht in mogelijke beroepen binnen de verschillende vakgebieden;
  • Ze bieden mogelijkheid tot inspiratie en om je motivatie verder te richten; 
  • Deelname kan resulteren in het vinden van een stage, traineeship of uiteindelijk ook werk. 

Programma en locatie
Deze masterclass begint om 11:00 uur en zal duren tot 14:30 uur. De inloop zal zijn vanaf 10:45 uur. Het is een fysieke masterclasss op het kantoor van Young Capital: Siriusdreef 12 in Hoofddorp

Extra informatie

  • Deze masterclass is onderdeel van een reeks 'Fit for the Future' powered by Young Capital. Deze 4 gratis masterclasses  zijn te volgen in eigen tempo. Heb je de  4 masterclasses van Young Capital doorlopen en het programma afrond, dan ontvang je naast een ‘certificering’ ook een talent coach. Deze coach helpt jou met het vinden van een leuke bijbaan of zelfs een echte baan.
  • Bij aanmelding verwachten we een actieve deelname. 

Contact
Heb je vragen of opmerkingen over deze masterclass, neem dan contact op met:
Leonie de Lorijn via leonie.delorijn@weekendschool.nl of  06 26354700

Powered by